Where in the World Quiz

You don't have to be a travel whiz, but take a break and play our quiz! See if you can answer a few questions about notable sights, fun places and A-list destinations around the world.  Remember … there are hints for each question if you’re not sure which answer is correct. The answers are at the end. Good luck!
Related To:

Photo By: Mr Anujak Jaimook/Moment Open/Getty Images

Photo By: Dorney Park

Photo By: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images, Dan, via Flickr

Photo By: Jean-Pierre Lescourret/Lonely Planet Images/Getty Images

Photo By: Education Images/ Universal Images Group/ Getty Images

Photo By: E+ / Getty Images

Photo By: Joe Robbins/Getty Images

Photo By: Brain Gratwicke, flickr

Photo By: Kimberly Cornelison

1. The Shining Star of Myanmar

What’s the name of this popular tourist attraction located in Myanmar’s largest city, Yangon?

a. Angkor Wat
b. Lotus Temple
c. Jokhang
d. Shwedagon Pagoda

I Need a Hint!

2. Two Parks in Pennsylvania

Visitors to Dorney Park also get to experience Wildwater Kingdom water park. Where are these 2 popular parks located?

a. Hershey, PA
b. Allentown, PA
c. Elysburg, PA
d. Lancaster, PA

I Need a Hint!

3. NYC Speakeasy Cocktail

What’s the name of a signature cocktail served at the Blind Barber, a barbershop in New York that doubles as a secret speakeasy?

a. Peruvian Mist
b. Root of My Evil
c. Cinco de Cuatro
d. Dungeon’s Brew

I Need a Hint!

4. Celebrity Spotted at Austin Restaurant

What’s the name of the restaurant in Austin where patrons have spotted actor Ryan Gosling?

a. La Condesa
b. Guero’s Taco Bar
c. Trudy’s Texas Star
d. Jardin Corona

I Need a Hint!

5. Barcelona’s Architectural Wonders

It’s hard to miss the work of Spanish architect Antoni Gaudi when visiting Barcelona. Which one of his architectural masterpieces was built between 1900 and 1914 on Carmel Hill?

a. Casa Batllo
b. Sagrada Familia Basilica
c. Casa Vicens
d. Park Guell

I Need a Hint!

6. California Jazz Festival

The Monterey Jazz Festival is one of the longest-running jazz festivals in the world. What year did the festival start, with acts such as Billie Holiday and Louis Armstrong?

a. 1952
b. 1956
c. 1958
d. 1960

I Need a Hint!

7. 'Game of Thrones' Destination

Where did the production crew of the popular TV show film the scene in which Daenerys frees the Unsullied?

a. Essaouira, Morocco
b. Seville, Spain
c. Belfast, Northern Ireland
d. Dubrovnik, Croatia

I Need a Hint!

8. Seattle Baseball Stadium

What’s the name of the baseball stadium where the Seattle Mariners play their home games?

a. CenturyLink Field
b. Camden Yards
c. Safeco Field
d. Fenway Park

I Need a Hint!

9. Maryland Summer Getaway

What’s the name of the town that not only was featured in the movie Wedding Crashers, but is also a fun destination to go sailing, crabbing and kayaking?

a. Annapolis
b. Elkton
c. St. Michaels
d. Westminster

I Need a Hint!

10. Travel’s Best All-Inclusive Resorts 2015

What’s the name of the all-inclusive resort in Utah that’s also home to the Sagestone Spa?

a. Zion Ponderosa
b. Red Mountain
c. Travaasa
d. Green Valley

I Need a Hint!

Here Are the Answers! How Did You Do?

1. d 
2. b 
3. a 
4. b
5. d
6. c
7. a
8. c
9. c
10. b

Next Up

Coffee Quiz

How much do you really know about your cup o' joe? Put your java smarts to the test and take our quiz.

Best Wonders of the World 2015

Here’s our definitive list of the 7 new wonders of the world that all travelers should see in 2015.

Brazil Trivia Quiz

Test your knowledge about hot Brazilian beaches, attractions, food, music, traditions and popular destinations, including Sao Paulo and Rio de Janeiro. Take our Brazil Trivia Quiz!

Ghost Adventures Quiz

Take our Ghost Adventures quiz and see how you stack up to other members of the GAC.

Best Wonders of the World Advisors 2015

We sought out travel experts who have circled the globe to determine Travel’s Best Wonders of the World.